Шествие в подкрепа на пътната безопасност организираха мотористи в столицата.

...
Шествие в подкрепа на пътната безопасност организираха мотористи в столицата.
Коментари Харесай

„С 0 промила в кръвта“: Мотористи излязоха на шествие в подкрепа на пътната безопасност

Шествие в поддръжка на пътната сигурност проведоха мотористи в столицата. Те са събраха пред храм-паметника „ Александър Невски “, с цел да се насочат към кв. Бояна. Целта на самодейността е повече водачи да осъзнаят, че не трябва да сядат пили зад кормилото. Събитието е подкрепено от „ Пътна полиция “ и Българския червен кръст.

„ Кампанията „ Алкохолът е неприятен водач “ към този момент 15 години предизвика значимата тематика за виновното шофиране и безспорната назадничавост към използването на алкохол и сядането зад кормилото, тъй като имаме вяра, че единствено с общи старания и говорене в обществото можем да реализираме същинска и качествена смяна измежду настройките на обществото “, споделя един от стачкуващите.

„ Крайно време е тези неща да спрат. Не е въпрос до система, правила и закони. Докато ние вътре в себе си не го изградим като табиет и предписание вътре в нас, че това е неправилно, не мисля, че каквато и да е система би помогнала. Смятам, че идеята би трябвало да бъде ние да променим себе си и да бъдем по-отговорни “, счита различен участник в шествието.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР