Шестнадесет години след един от най-противоречивите трансфери във Висшата лига,

...
Шестнадесет години след един от най-противоречивите трансфери във Висшата лига,
Коментари Харесай

„Бях подложен на кръстосан разпит от съпругата на Тони Блеър по случай, включващ Джърмейн Дефоу и Хари Реднап“

Шестнадесет години след един от най-противоречивите прехвърляния във Висшата лига, наподобява необичайно решение да се рови всичко още веднъж.

Но това направи Джърмейн Дефо в новия си документален филм, който ще бъде прожектиран в края на месеца. И евентуално би трябвало да се възхищавате на изпепеляващата почтеност на Дефо, когато си спомня всичко.

И въпреки всичко това дава отговор на първия въпрос: в случай че прехвърлянето към момента е настоящ и се приказва за него през днешния ден, ще накара ли футболните управляващи да погледнат още веднъж? Изглежда, че не е елементарният отговор. В документалния филм Дефо си спомня преместването си от Портсмут в Тотнъм, получавайки позвъняване от някогашния началник на Спърс Хари Реднап, който по-късно признава, че е „ нарушил всички правила “. Реднап сподели: „ Може да бъда извикан пред ФА за това. “

Ясно е, че един управител, който приказва с състезател на различен клуб, се възприема необятно във футбола като „ подслушване “. Но не бяха подхванати никакви дейности в предишното и няма да бъдат подхванати и този път.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР