Шестимата български евродепутати, които подкрепиха присъединяването на ЕС към Истанбулската

...
Шестимата български евродепутати, които подкрепиха присъединяването на ЕС към Истанбулската
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Истанбулската конвенция застрашава съхранението на българския род

Шестимата български евродепутати, които поддържаха присъединението на Европейски Съюз към Истанбулската спогодба, неотложно да подадат оставка

Истанбулската спогодба заплашва българския жанр и съхранението на обичайното българско семейство. Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев във връзка вчерашното решение на Европейския парламент за въвеждането в Европейския съюз на Истанбулската спогодба.
-->
Той напомни, че Конституционният съд на България спря ратификацията на Истанбулската спогодба с претекстове, че в обособени свои текстове документът на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение не подхожда на българския Основен закон.

„ е извънредно спорна, манипулативна и размива границата сред мъжкия и женски пол и вкарва изцяло несъответстващ с Конституцията на Република България трети пол „ джендър “. Ако българското общество загуби способността си да прави разлика сред жена и мъж, каквато в действителност е скритата цел на Истанбулската спогодба, то битката против насилието над дамите става изцяло безсмислена и неизпълнима. Това е главното и най-важно доказателство, че наличието на част от наредбите на Конвенцията излиза отвън заявените от нея цели и название. Нещо повече – Конвенцията съдържа текст, който би наложил в Република България да се основат процедури, осигуряващи правно признание на пол, друг от биологичния, в прорез с Конституцията “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира, че Истанбулската спогодба заплашва възпитанието на българските деца в обичайните фамилни и християнските полезности.

„ Насилието над дами и деца е закононарушение и всички политици, партии, цивилен и неправителствени организации би трябвало да се обединим към това в България да се сътвори добра и устойчива законодателна уредба, която да отбрани обичайното българско семейство и паралелно с това дейно да защищити децата и дамите от рискове и принуждение и да спре демографската злополука в България. Истанбулската спогодба като се изключи че не защищава децата и дамите от принуждение, само че и по този начин написана нарушава Конституцията на България. Именно по тази причина всички български евродепутати, които поддържаха присъединението на Европейски Съюз към Истанбулската спогодба, неотложно би трябвало да подадат оставка. Със това свое деяние като се изключи че нарушиха Конституцията на страната, само че нарушават и националния интерес на България, който е предпазване на българския жанр посредством запазване и предаване на обичайните български и фамилни полезности “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той сподели, че партия МИР поддържа провеждането на народен референдум с въпрос „ Подкрепяте ли възбрана за образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола в просветителната система на възпитаници “ и прикани всички български жители да се подпишат в подписката.

„ Джендър идеологията с изключение на всичко друго разрушава моралните и етичните правила на българското общество. Приемането на Истанбулската спогодба цели да ликвидира една от най-големите български полезности – българското семейство, с помощта на което толкоз епохи към този момент са съхранени България и българският жанр. За партия МИР възобновяване на полезностите и моралните устои на българското семейство и общество са главен приоритет и ще използваме всички законови средства да защитим обичайното българско фамилията, което е главният и най-важният конструктивен детайл на българското общество “, съобщи още ръководителят на партия МИР Симеон Славчев. Той прикани българското общество да реагира и да не остава безучастно към приемането на Истанбулската спогодба и дейностите на българските евродепутати, които поддържаха присъединението на Европейски Съюз към Истанбулската спогодба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР