Шестима пияни младежи свиха паркиран автобус, за да се поразходят

...
Шестима пияни младежи свиха паркиран автобус, за да се поразходят
Коментари Харесай

Пияни младежи свиха паркиран автобус, за да се позабавляват край Пловдив

Шестима пияни младежи свиха паркиран рейс, с цел да се поразходят и позабавляват. Разходката им обаче приключила с няколко произшествия с возилото и с арести. Случката е от нощта на 7 против 8 октомври, а действието от вида " бързи и гневни " се развива в пловдивското село Брестовица.
Задигнатият рейс карал пасажери по линията Пловдив - Брестовица. Тъй като водачът живеел в селото, му било по-удобно да паркира автобуса покрай дома си. Именно там го намерили шестимата пияни младежи, които разрушили предната врата, влезнали във возилото и съумели да го подкарат. Тръгнали из селото, само че съумели да се блъснат на няколко пъти. За техен шанс не потърпевши съществено при ударите. 
Накрая автобусът аварирал в ел.стълб и младежите избягали. На сутринта водачът на рейса видял, че возилото му липсва и се обадил на 112. Оттам изпратили в Брестовица полиция и жандармерия, които след обиколка из улиците на селото, разкрили потрошения автобус. Шестимата били хванати много бързо, а за техен шанс при среднощните им опити да се вършат на водачи, нямало потърпевши минувачи.
" Рейсът е арестуван от полицията като материално доказателство. Щетите по него надвишават 2000 лв. ", разясниха от компанията транспортьор, чийто е автобусът. Това не е първо посягане против рейсове на сдружението. Преди 2 години на паркинг в Стара Загора двама мъже подпалиха два рейса на транспортната компания. Щетите бяха за повече от 150 000 евро, защото автобусите изгоряха изцяло.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР