Шестима млади мъже са били арестувани при акция в автокъща

...
Шестима млади мъже са били арестувани при акция в автокъща
Коментари Харесай

Спипаха наркодилъри в момент на сделка

Шестима млади мъже са били задържани при акция в автокъща в покрайнините на Шумен момент след осъществяване на продажба на опиати. Акцията е на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Шумен и е била осъществена след получен действен сигнал за подготвяна договорка.

Операцията е осъществена в пиково време минути след 15.30 във вторник с присъединяване на доста огромен брой цивилни и униформени служители на реда. " Не знам от кое място изскочиха всички - от прилежащи автокъщи, от пътя за шуменското езеро, почерня от полиция. " - описа пред " Монитор " свидетел.

" Проснаха ги на земята, у момчето, което кара откриха пликче с трева под тениската над слабините му. " - описаха участвали на офанзивата. От полицията потвърдиха, че при осъществен обиск на лидера у него е намерен плик с към 30 грама дизайнерска дрога – „ чай за пушене “.

При претършуване на автокъщата, стопанисвана от 28-годишен мъж от Шумен, съгласно полицията са били открити електронна везна, към 4 грама „ чай за пушене “, бледожълта бучка с неправилна форма,  бяла на цвят бучка, осем таблетки, шест от които с лого на канабис.

Полицията заяви още, че в жилище на ул. “Вичо Папазов “ в града, населявано от шуменеца са открити два плика с към 500 г бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на метамфетамин, открити са и две електронни везни, плик със суха тревна маса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР