Шестима младежи на възраст между 18 и 20 години са

...
Шестима младежи на възраст между 18 и 20 години са
Коментари Харесай

Масов бой в дискотека в Кърджали, арести и ранени

Шестима младежи на възраст сред 18 и 20 години са задържани за 24 часа, а 19-годишно момиче е настанено в болница след сбиване в заведение в Кърджали. Това оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Конфликтът поражда малко преди 23:00 ч. нощес между две юношески компании. Словесната експанзия минава в сборичкване, в което по първични данни са участват 13 души, които си разменят удари, замерват се с чаши, чинии и предмети в заведението. При случая е засегнато в ръката 19-годишно момиче, което е отведено до Спешното приемно поделение и след обзор е настанено в болничното заведение в Кърджали.

След подаден сигнал на мястото на произшествието са изпратени два полицейски патрула на Районно ръководство - Кърджали, един на " Пътна полиция " и дежурна оперативна група, която прави оглед. Шестимата арестувани са по Закона за Министерство на вътрешните работи. Работата по случая не престават проверяващ служител на реда и бранш „ Охранителна полиция “ в ръководството предвид на член 325, алинея 1 от Наказателния кодекс за безчинство.

Българска телеграфна агенция напомня, че преди месец – на 16 април 2022 година, още веднъж в нощно заведение, 17-годишен опита съзнателно да умъртви 22-годишен, диря като му нанесе удари с нож. Пострадалият бе настанен в болница. Година по-рано - на 12 април 2021 година още веднъж юноша – на 22 години, наръга с нож майка си в фамилното жилище, а потърпевшата 52-годишна жена умря по-късно в болничното заведение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР