Шестима души са задържани в полицията в Самоков след сбиване

...
Шестима души са задържани в полицията в Самоков след сбиване
Коментари Харесай

Побеснели цигани замеряха патрулка с туба с бензин

Шестима души са арестувани в полицията в Самоков след сборичкване посред им и оказана гневна опозиция на полицейските чиновници, оповестява Министерство на вътрешните работи.
Около 1:45 часа на 10 декември в РПУ- Самоков е получен сигнал за разразил се скандал в махала на града, в резултат на което са счупени прозорците на къща.
Към мястото неотложно бил изпратен полицейски екип, който открил, че участници в сбиването са членове на две съседски ромски семейства.
При опита на униформените да преустановят спора, мъжете оказали гневна опозиция – блъскали, дърпали и замахвали заканително към тях, нанесли удари с дървени пръти по служебния автомобил и го замерили с туба с бензин.
За преодоляване на обстановката, на адреса били изпратени още три полицейски екипа, като след намесата им шестимата участници в свадата били арестувани и отведени в районното ръководство.
Впоследствие един от тях бил превозен в столична болница със подозрение за черепно-мозъчна контузия в резултат на зародилото сборичкване. След оглед на местопроизшествието по случая било формирано досъдебно произвеждане и известена районната прокуратура.
На двама от причинителите – мъже на 19 и 41 години, са повдигнати обвинявания за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, съпроводени със опозиция против орган на властта и отличаващи се с особена смелост и цинизъм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР