Шестчленната група от представители на различни съдебни институции от провинция

...
Шестчленната група от представители на различни съдебни институции от провинция
Коментари Харесай

Китайски магистрати гостуваха на колегите си от Варна

Шестчленната група от представители на разнообразни правосъдни институции от провинция Ляонин в Североизточен Китай се срещнаха и разговаряха с административния началник на Районен съд – Варна Eрна Якова, заместник-председателя Десислава Жекова и съдии. Гостите са на аудиенция у нас по линия на интернационалния правно-информационен продан.

Китайските магистрати разговаряха с сътрудниците си по въпроси от региона на наказателното, фамилното и гражданско право, като засегнаха тематики, свързани със отбраната на права и на интелектуална благосъстоятелност. Беше обменена информация за структурата на съдилищата в Република България и организацията на работа на правосъдните  органи в Китайската национална република. Чуждестранните посетители се срещнаха с къса презентация за активността на Районен съд – Варна, за сполучливо работещия към този момент трета година Център за медиация към правосъдния регион, както и с опита и механизмите на организация на профилираните правосъдни сформира в провеждането на така наречен " щадящи чувания “ в областта на детското правораздаване.

Визитата включваше информативен тур-обиколка в правосъдната палата с посещаване в правосъдна зала, деловодства и регистратура, като естествено приключи с пожелания за конструктивен професионален продан и голям брой фотоси за спомен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР