Шестата в конкурса Мис Свят Жени Калканджиева бе първият изгонен

...
Шестата в конкурса Мис Свят Жени Калканджиева бе първият изгонен
Коментари Харесай

Жени Калканджиева Обясни Защо Е Изгонена От Брадъра

Шестата в състезанието Мис Свят Жени Калканджиева бе първият изпъден участник във „Big brother: Most Wanted“ нощес, което изненада доста хора. Тя разяснява обстановката в предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“.

„Може би тъй като с времето човек губи малко толерантност, аз на два пъти избухвах в къщата. Албена Вулева е права – няма смяна, аз съм такава, каквато съм. Човек мъчно се трансформира на тези години“, сподели тя. Калканджиева направи разбор и на обстановката в Къщата.

„Вътре има две по-тихи девойки – моите номинации Джулиана и Никита. Има един независим състезател – Весела Нейнски, която и идващият път ще бъде номинирана. Тя е по-затворена, не се включва в някакви провокации, има си правила. Има болежки, а вътре хората са влезнали да печелят задачи. Има една радостна група, която обичам, и в която бях и аз – хора, които се забавляват, умеят да живеят, демонстрират и доста качества. Въпреки разногласията ни, аз одобрявам Никита, тя не ме е предизвикала. Първата седмица беше като на подбив, не съм театралничила, не съм се правела, нямала съм тактика, хвърлих се във вълнението и си имам своите прекарвания. Аз обичам хора, обичам компании, обичам участниците, не се възнамерявам какво би трябвало да направя, с цел да стигна до финала“, сподели тя.

Накрая Жени уточни и кой желае да завоюва: „Златка и Благо ми наподобяват доста чисти хора. Благой е доста добър. В Златка пък намирам качества, които не съм познавала. Аз преди даже съм имала предразсъдици към това момиче. Те са ми любимци, и поради любовта. Затова и им дадох щита от номинации“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР