Шест процента ръст на катастрофите от началото на годината, шест

...
Шест процента ръст на катастрофите от началото на годината, шест
Коментари Харесай

Експерт: Над 3000 опасни дефицита в тунелите на АМ Струма

Шест % растеж на злополуките от началото на годината, шест % растеж и на жертвите, 12% растеж на ранените.  
Шест % растеж на злополуките от началото на годината, шест % растеж и на жертвите, 12% растеж на ранените.  
Експертът по пътна сигурност Диана Русинова в последните часове на служебния кабинет намалиха критериите за светлоотразителност на пътните знаци. " Когато обявите социална поръчка и я дадете на Неправителствени организации, която пази ползите на производителите на пътни знаци, да написа разпоредба. Те преценят, че с цел да печелят повече, е добра концепция да намалят критериите. През предходната година обследвахме сигурността на тунелите по Автомагистрала " Струма " и отчетохме над 3000 рискови недостига за 5 тунела ", разкри тя. И добави, че в България няма полигон, особено построен по европейските стандарти.
По думите ѝ е нужен метод " безвредна система ". " Да създадем пътищата задоволително безвредни и подобаващи за всеки тип водач. Трябва да стартираме да прилагаме Директивата за сигурност на пътната инфраструктура. Тя е от 2008 година, а у нас е от 2020 година Има доста проблеми с некачественото строителство ", уточни Русинова. 
От своя страна автомобилният играч Иван Влъчков счита, че на младите им се желае да карат бързо, само че пътят не е за надпревари, а за напредване по безвреден метод. " Всеки, който желае да кара бързо, да отиде на писта. Трябва да се акцентира на подготовката на млади водачи, не се кара по мрачно, елементарно се вземат книжки ", акцентира той.
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР