Шест хиляди евро е таванът за заплатите на новите попълнения

...
Шест хиляди евро е таванът за заплатите на новите попълнения
Коментари Харесай

Ето какви ще са заплатите на новите футболисти в Левски

Шест хиляди евро е таванът за заплатите на новите попълнения в Левски, оповестява „ Мач Телеграф “. Тази сума обаче е непокътната единствено за изключителни случаи, в които „ сините “ са пред трансферен удар. Иначе общоприетата заплата, която клубът предлага на набелязаните футболисти, е четири хиляди евро.

Това ще е новата политика в Левски за понижаване на заплатите на играчите, някои от които прибираха по 22 хиляди евро. Според осведомени точно толкоз ще получава месечно Начо Монсалве, който подписа в сряда с отбора и ще играе с №20 през сезона.

Припомняме, че спортно-техническото управление на „ сините “ към момента търси нови попълнения, само че намирането им няма да е елементарно поради минималните финансови средства, с които мъчно ще се привлекат качествени чужденци. Все отново се чака в околните дни към отбора да се причисли нов легионер, който да мине през проби.

Става дума за нидерландски флангови нападател, който би трябвало да замести в титулярния състав един от Паулиньо и Станислав Иванов, които бяха продадени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР