Шест години затвор по съкратеното съдебно следствие наложи Окръжният съд

...
Шест години затвор по съкратеното съдебно следствие наложи Окръжният съд
Коментари Харесай

Шофьор заспа зад волана и със 155 км/ч уби семейство с малко дете на АМ Тракия. Съдът реши

Шест години затвор по съкратеното правосъдно разследване наложи Окръжният съд в Сливен на 55-годишен водач, който по несъобразителност предизвикал гибелта на двама родители и дребното им дете, оповестиха от обвиняването. 
``
реклама

Тежкият случай станал към 2 часа на 12 април на автомагистрала „ Тракия “, на километър 267,2. Двамата родители Здравко и Елена и дъщеричката им Ейми на 1 година и 9 м. пътували от ямболското село Ботево към София, с лек автомобил „ Рено “.

По незнайни аргументи, евентуално поради проблем с детето, се наложило да спрат в спешната лента, паралелно на платното за придвижване. Колата им била с включени фарове и спешни светлини. Здравко седял зад кормилото, а жена му и детето – откъм гърба вляво.

В това време по автомагистралата се придвижвал лек автомобил „ Пежо “, ръководен от обвинения, със скорост от към 155 км/час и рискова зона за прекъсване от 210 метра. На прав сектор от платното лидерът отклонил вниманието си, вследствие на което колата му трансформирала направлението си. От прокуратурата прецизираха, че до това се е стигнало, защото обвиненият е задремал, осведоми " Труд ".

Последвал мощен удар в спрялото в спешната лента „ Рено “. Ударът е бил гибелен за цялото семейство поради получените несъвместими с живота тежки контузии. Мъжът, дамата и детето им издъхнали на място. Двамата родители работели от известно време в чужбина. Прибрали се, с цел да вземат детето със себе си. Във съдбовната нощпътували към летището в столицата.

При съкратеното правосъдно разследване, след утвърдено от съда съглашение сред прокуратурата и обвинения, срокът на в началото избраната ефикасна присъда от 9 години отнемане от независимост е бил редуцирана с една трета. Осъденият лидер е лишен от право да ръководи МПС за период от 6 години. Присъдата предстои на обжалване пред Апелативния съд в Бургас. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР