Шест души са задържани заради расистките жестове по време на

...
Шест души са задържани заради расистките жестове по време на
Коментари Харесай

6 души са задържани заради расистките жестове на мача България-Англия

Шест души са арестувани поради расистките жестове по време на футболната среща България - Англия, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Продължава издирването на още трима, снимани от камерите на Националния стадион да насочат обидни жестове към играчите на британския тим.

Столична дирекция на вътрешните работи от нощес организира спецоперация по издирването на нарушителите.

Общо са открити 15 лица, като по отношение на 9 от тях досега са събрани данни за присъединяване им в противообществената демонстрация.

От Министерство на вътрешните работи осведомиха, че огромна част от арестуваните членуват в радикални почитател клубове на футболни тимове. Материалите ще бъдат докладвани в Софийската районна прокуратура, а работата по случая продължава.
  Столична дирекция на вътрешните работи търси почитателите, провокирали расисткия скандал Столична дирекция на вътрешните работи търси почитателите, провокирали расисткия скандал
Столична дирекция на вътрешните работи от нощес организира спецоперация по търсене на почитателите, посочили расистки жестове по време на мача България-Англия в София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР