Шест часа и половина пътувах до Пловдив и обратно оплака

...
Шест часа и половина пътувах до Пловдив и обратно оплака
Коментари Харесай

Звезди изпищяха от стихията


Шест часа и половина пътувах до Пловдив и назад оплака се Филип Аврамов

Родни звезди изпищяха от снежната вихрушка . Снегът отсрочи участията на един куп реализатори, които с часове бяха блокирани в снежната вихрушка. С часове на свещи и без ток останаха заключени в домовете си артисти и артисти.

Първи за блокадата в снега алармира артистът Филип Аврамов. Той се прибирал от зрелище в Пловдив. „ 6 часа и половина пътувахме до Пловдив и назад в снега “, показа пред екип на „ Телеграф “ той. Фицата описа, че мотив за бедствието станали тирове, закъсали в снега, които запречили автомагистралата. Освен това той обърна внимание на това, че към момента има доста хора, които карат с летни гуми. Снежната обсада събра на едно място и актьорите Иван Бърнев и Силвия Петкова .

Лошото време отсрочи концерта на Криско, който заяви на почитателите си, че поради бурята от сняг няма по какъв начин да пее в Пловдив. Попфолк певицата Андреа остана на автомагистралата затисната от снега и отсрочи присъединяване в Хисаря. Алисия и дъщерята на Глория - Симона Загорова, също изпищяха от снега по пътя и анулираха участията си. Преслава съумя да пее пред публиката си, въпреки и с огромно забавяне, само че преди този момент показа кошмара по пътищата. У дома на свещи остана артистът Миро. Той показа красива фотография от балкона си на зимната приказка и написа: „ Снегокалипсис “, след което добави, че най-сетне в квартала в който живее, токът се е появил. На мрачно остана и актрисата Луиза Григорова и фамилията й. Тя сподели и че на драго сърце си спомня този обичан за нея от детството й миг, единствено че в този момент с изключение на свещи на масата има и вино. Далеч по-рязка в изявлението си във връзка с спрения ток беше певицата Маги Джанаварова.

Според нея е изцяло неприемливо в 21-ви век в европейска страна да бъде спрян токът с часове, без никой да дава каквато и да е противоположна връзка за това по кое време ще бъде пуснат още веднъж, и напомни, че има фамилии с деца и заболели, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР