Шерика Де Армас е от от най-красивите жени в Уругвай.

...
Шерика Де Армас е от от най-красивите жени в Уругвай.
Коментари Харесай

Участничката от световния конкурс за красота, която напусна света едва на 26

Шерика Де Армас е от от най-красивите дами в Уругвай. Ето за какво тя с право и без съмнение се явява на състезанието Мис Свят през 2015 година И въпреки че не съумява да влезе в челните 30 места на надпреварата, което тогава се провежда в Китай, нейното присъединяване е запаметяващо. Още повече, че тя е единствено една от шестте 18-годишни претендентки за купата.
 Мис Лондон 2023 - по какъв начин наподобява един конкурс за хубост, когато участничките са без грим
Как наподобява един конкурс за хубост, когато участничките са без грим

19 естествено красиви дами на един подиум

След присъединяване си в състезанието, Шерика продължава да се занимава с мода, защото, както самата тя твърди, постоянно е желала да бъда модел, без значение дали става дума за модел за хубост, реклама или на стилния подиум.

" Харесвам всичко, обвързвано с модата, и мисля, че в границите на състезанието за хубост фантазията на всяко момиче е да има опция да взе участие в Мис Свят. Много съм щастлива, че ще мога да изживея това изпълнено с провокации прекарване ", споделя тя преди време във връзка присъединяване си в влиятелния конкурс през 2015 година

А отвън стилния подиум Де Армас започва да се занимава с дистрибуция на артикули за грим и коса и да посвещава свободното си време на организацията за битка с детския Pérez Scremini Foundation в родната си страна.

За страдание обаче тази подла болест застига самата Шерика. Това се случва преди две години, когато е диагностицирана с рак на шийка. И за жалост кралицата на хубостта губи тежката борба. През миналата седмица околните ѝ оповестиха пред медиите, че едвам на 26 години Шерика Де Армас си е отишла от този свят.

Приятели и родственици отдадоха прочувствена респект на паметта ѝ в обществените медии. Сред които и настоящата Мис Уругвай Карла Ромеро, която изрази своето страдание за случилото се с Де Армас, която я дефинира като " една от най-красивите дами, които съм срещала през живота си ".
 Ефективна ли е имунизацията против човешки папилома вирус
Ефективна ли е имунизацията против човешки папилома вирус

Борбата с вируса, който предизвиква рак на маточната шийка

Според на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите ракът на маточната шийка се трансформира във все по-често срещано заболяване, изключително при хората над 30-годишна възраст. И припомнят, че то може да бъде предотвратено и преодоляно с постоянни прегледи и ваксина против HPV, предава New York Post.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР