Шер е обвинена, че е наела мъже да отвлекат сина й

...
Шер е обвинена, че е наела мъже да отвлекат сина
Коментари Харесай

Шер е обвинена, че е наела мъже да отвлекат сина й от хотел, където той е отседнал със съпругата си миналата година.< /p>

Съдебни документи, подадени от съпругата на Илайджа Блу Алман, Марианджела Кинг, твърдят, че четирима мъже са го „премахнали“ от хотелска стая в Ню Йорк на годишнината им през ноември 2022 г.< /p>

Съобщава се, че двойката е била в хотела, опитвайки се да спаси брака си, след като са подали молба за развод през 2021 г.

BBC се свърза с представители на Шер и г-жа Кинг за коментар.

В съдебните документи, подадени като част от процедурата за развод във Върховния съд на Лос Анджелис, г-жа Кинг каза, че тя и г-н Олман са прекарали 12 дни в хотела, „разработвайки нашия брак“.

Но „след като прекарахме тези 12 дни заедно в Ню Йорк, на 30 Ноември 2022 г., в нощта на годишнината от сватбата ни, четирима души дойдоха в хотелската ни стая и изведоха [г-н Алман] от стаята ни“, твърди тя в съдебна декларация, направена през декември 2022 г.

„Един от четиримата мъже, които го отведоха, ми каза, че са били наети от майката [на г-н Алман]", твърди тя.

В съдебните документи г-жа Кинг каза, че съпругът й е бил на лечение в медицинско заведение от август 2022 г. - но тя твърди, че не й е било казано къде е то и не е имала начин да се свърже с него.

"В момента не съм запозната с благосъстоянието или местонахождението на съпруга ми", каза тя през декември, добавяйки, че е "много загрижена и притеснена за него".

47-годишният г-н Алман е син на поп иконата Шер и нейния бивш съпруг, покойния рок музикант Грег Алман.

Той се жени за г-жа Кинг - от Обединеното кралство - през 2013 г. Двамата са музиканти.

Източник: bbc.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР