Схемата получи хладък отговор, тъй като правителственото финансиране за националните

...
Схемата получи хладък отговор, тъй като правителственото финансиране за националните
Коментари Харесай

Започва търсене на нов национален парк в Англия на фона на критиките за „истинското състояние“ на пейзажите на Обединеното кралство

Схемата получи хладък отговор, защото държавното финансиране за националните паркове е спаднало с 40% в действително изражение през единствено през последното десетилетие, заяви Кампанията за националните паркове.

Критиците също показаха положението на водните пътища, реките и бреговата линия на Обединеното кралство с възходящи равнища на изхвърляне на отпадни води, което държавното управление призна, че е „ недопустимо “.

По-рано тази година английският контролен орган за околната среда, Службата за запазване на околната среда, остро осъди резултатите на държавното управление във връзка с климата и природата - откри, че торите не са " демонстрируемо " на път да реализират една единствена цел.

>

Като част от новия план, систематизиране от £15 милиона ще бъде разпределено сред 10 съществуващи национални парка на Англия и 34 национални ландшафта.

Natural England ще направи оценка на лист с вероятни национални паркове, до момента в който има проекти за основаване на две публични гори в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР