Shelly 1 е иновативно устройство с размери от само 41

...
Shelly 1 е иновативно устройство с размери от само 41
Коментари Харесай

Алтерко Роботикс представи най-малкото Wi-Fi реле с отворен код в света

Shelly 1 е новаторско устройство с размери от единствено 41 x 36 x 17 мм и може да трансформира всеки дом в интелигентен
Алтерко Роботикс показа най-малкото и мощно Wi-Fi реле в света с отворен код Shelly 1 OS . Официалната премиера се случва сега в Берлин по време IFA 2018 (31.08-05.09.2018) – едно от най-големите международни изложби за потребителска електроника. В момента текат предварителни записвания за покупка на продукта онлайн, откакто първите количества бяха изчерпани единствено за 48 часа.

Shelly 1 e мъдро Wi-Fi реле, което може да автоматизира всеки дом или офис. Неговите минималистични размери, 41 x 36 x 17 мм, го вършат най-компактното сходно устройство в света. Shelly 1 OS е и извънредно практично и може да бъде конфигурирано в стената зад всеки контакт или ключ за осветяване, както и непосредствено в електронното табло. То е идеалният избор за всеки, който търси решение за слагане в по-малко от 60 мм дълбочина.
„ Shelly 1 е нашият най-нов артикул и сме извънредно горди с него. След скорошното му стартиране в продажба единствено за 48 часа той стана шлагер, като бяха изкупени всички количества на склад и все още продуктът е на пре-ордер, а поръчките порастват с всеки минал ден. Всеки, искащ да тества Shelly 1, може да заповяда на нашия щанд на IFA 2018 в Берлин – щанд 141, зала 11.1., в Reseller Park, Берлин “ – разяснява Димитър Димитров, основен изпълнителен шеф на Алтерко Роботикс .
Сред п редимствата на у с тройството са, че поддържа натоварване до 16 ампера и може да ръководи потребители с мощ до 3.5 KW , а и има външен сериен порт за препрограмиране на фърмуера, който е подобаващ за разработчици и всички smart home запалянковци.


Освен общоприетите напрежения от 110 до 220V AC, Shelly 1 може да работи с прав ток , както и напрегнато 24-60V DC или с 12V DC, като изборът става единствено с едно просто пренасяне на джъмпера.
С Shelly 1 могат да се управлява необятна гама от ел ектрически уреди – отоплителни тела, осветяване, гаражни порти, климатици и други, а работата с него е извънредно лесна. Потребителят би трябвало единствено да го конфигурира и да изтегли безплатното мобилно приложение Shelly Cloud (налично както за iOS, по този начин и за Android), след което в приложението може да ревизира положението на домашните или офисните си уреди на всички места и когато и да е. Където и да се намира, потребителят може да включва и изключва уреди и осветяване, както и да основава персонализирани графици, съгласно които всички устройства, свързани към Shelly 1, да се включват и изключват автоматизирано. Също по този начин Shelly 1 е съвместимо с гласовите асистенти Гугъл Home и Amazon Echo, което разрешава елементарен гласов надзор на всички уреди.

И това не е всичко. Освен за потребителите, от Алтерко Роботикс са помислили и за по-ентусиазираните почитатели на автоматизацията, както и за експертите. Shelly 1 е с отворен код , което значи, че употребявайки силата на Mongoose OS, потребителят може да направи свое лично приложение, както и собствен Arduino основан план, подобаващ за автоматизация благодарение на Shelly 1.


Shelly – умни помощници за всеки дом и офис
Shelly 1 е част от продуктовата линия Shelly на Алтерко Роботикс. Продуктите Shelly вършат допустима цялостната автоматизация на дома и офиса. Където и да се намира, посредством тях потребителят може да реализира безжичен отдалечен надзор върху електрическите си уреди през смарт телефон или компютър. Необходими са единствено интернет и безплатното мобилно приложение Shelly Cloud.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР