Шефката на психиатричната болница Св. Иван Рилски Цветеслава Гълъбова изби

...
Шефката на психиатричната болница Св. Иван Рилски Цветеслава Гълъбова изби
Коментари Харесай

Шефката на психото изби рибата с изказване за Радев и Йотова: Подкрепих ги, защото обединиха българите

Шефката на психиатричната болница " Св. Иван Рилски " Цветеслава Гълъбова мазета рибата с коментар за присъединяване си в инициативния комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за претенденти за президент и вицепрезидент.

По-рано през днешния ден Гълъбова и още няколко представители на комитета записаха двойката за идните президентски избори на 14 ноември.

Пред медиите шефката на психото разгласи, че ги е подкрепила тъй като, Радев и Йотова са обединили българите. " Подкрепих ги, тъй като те ни сплотиха. Обединиха нас българите в битката ни за правдивост, отстояване на демократичните полезности и за държавност ", изръси Гълъбова.

Изказването й идва на фона на мнението на политици и специалисти, които настояват, че точно президентът Румен Радев по време на своя мандат направи тъкмо противоположното - съумя да разедини българската нация, откакто с вдигнат пестник оглави миналогодишните митинги и опита да направи прелом против законно определената власт в страната.
свързани новини13576преди 29 минути46106преди 2 часа
Гълъбова изясни поддръжката си към Радев и с това, че той посочил, че може да бъде общественик. И тези й изказвания обаче внезапно контрастират с действителността, където по време на ръководството на Румен Радев цените на артикули услуги, природен газ, електрическа енергия и горива скачат внезапно нагоре, а всекидневно София е блокирана от митинги против служебното държавно управление на президента.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР