Шефилд Юнайтед се сдоби със самочувствие от успешния сезон в

...
Шефилд Юнайтед се сдоби със самочувствие от успешния сезон в
Коментари Харесай

Уайлдър: Сдобихме се със самочувствие и не бива да отстъпваме

Шефилд Юнайтед се снабди със самочувствие от сполучливия сезон в британското футболно състезание и е задължен да държи крайници на газта през идната година, съобщи мениджърът Крис Уайлдър. "Остриетата ", които предишното лято се завърнаха във Висшата лига след 12-годишно неявяване, са осми в класирането с 54 точки.

"Със сигурност имаме нараснало самочувствие след този добър сезон, само че във футбола това не е задоволително. Аз и моите играчи желаеме да се развиваме. Висшата лига и присъединяване ни в нея е всичко, което в миналото съм желал, само че аз несъмнено не съм управител, който намира комфорт толкоз елементарно. Изкачихме цяла планина, само че няма да се стопираме ", сподели той. Шефилд бе в конкуренцията за евроквоти през огромна част от сезона и Уайлдър счита, че това е добра основа за бъдещи триумфи.

"Английското състезание е доста мъчно и подло. Застоиш ли се на едно място, ще имаш съществени проблеми. Ние имаме вкус за триумфи и желаеме доста повече от постигнатото досега ", добави мениджърът. Юнайтед ща приключи сезона през днешния ден с посещение против 12-ия в класирането Саутхамптън.
Премиър лийг 38 кръг, неделя 26 юли  Саутхамптън 18:00предстои  Шефилд Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР