Шефът на Съдийската комисия Давид Борбалан говори пред медиите след

...
Шефът на Съдийската комисия Давид Борбалан говори пред медиите след
Коментари Харесай

Борбалан: Разбирам недоволството на клубовете, и ние не сме доволни от грешките

Шефът на Съдийската комисия Давид Борбалан приказва пред медиите след конференцията на съдийската бригада за мача ЦСКА - Левски. Ето какво сподели испанецът:

" Разбирам недоволството на клубовете след такива обстановки, ние също сме недоволни от грешките. Нашата цел е броят на грешките да бъде нула, работим непрекъснато за възстановяване на равнището на съдийство.

Разбира се, че ценим високо съдията, който е номер 1 в ранглистата, само че оценяваме и останалите топ съдии в България, имаме още основни мачове и всеки ще получи опция да съдийства на значим мач.

Още първоначално споделих, че ще разчитаме на български съдии и имаме вяра, че те могат да се оправят. Българското съдийство е на положително равнище, получаваме удостоверение за това с интернационалните дежурства, имаме и арбитър, който ще управлява мачове от международното състезание за юноши. Всеки месец имаме авторитетни назначения. Нашата философия е, че за всеки мач и всяка позиция ние търси най-подходящите хора, без значение дали те са били на даден мач или даден клуб в последния кръг ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР