Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър подсказа, че победителят от

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър подсказа, че победителят от
Коментари Харесай

Серхио Перес остава в Ред Бул и през следващия сезон?

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър подсказа, че спечелилият от Гран при на Австралия Карлос Сайнц е кандидат за място в тима следващата година. Медиите в Мексико са на мнение, че Серхио Перес ще остане съотборник на Макс Верстапен.

Договорът на Перес изтича в края на този сезон и кандидатите за втората кола на Ред Бул стават от ден на ден. Но в първите две надпревари Чеко записа две втори места зад Макс Верстапен, а в Австралия донесе единствените точки на Ред Бул в Мелбърн, откакто международният първенец отпадна.

Според Адал Франко от ESPN, Мексико новият контракт на Перес „ сигурен и контрактуван “ и е въпрос на време да бъде публично разгласен от отбора. Франко цитира два самостоятелни източника от отбора, които остават анонимни и направи ангажимента, че не може „ на 100 % “ да удостовери тази информация, само че се надява, че тя е истина. Дори Франко допусна, че в действителност договорът към този момент е подписан, само че и това няма по какъв начин да бъде доказано.

Засега обаче публично втората кола на Ред Бул за следващата година е свободна и за нея се борят няколко водачи - от Перес през Сайнц, та даже до Фернандо Алонсо, който също беше включен в листата на кандидатите.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР