Шефът на полицията в Монтана е подал оставка след разкрития

...
Шефът на полицията в Монтана е подал оставка след разкрития
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Монтана подаде оставка заради разкрития на БСП

Шефът на полицията в Монтана е подал оставка след разкрития на Българска социалистическа партия, осведомят социалистите.
Директорът на полицията за региона старши комисар Ивайло Антонов е подал оставката си през днешния ден. Тя е призната и към този момент има издадена нова заповед за назначението на нов полицейски началник.
От Българска социалистическа партия обаче са безапелационни, че това се дължи на изнесените през вчерашния ден от партията данни за непозволена интервенция на полицията там в изборния развой.
" Това е удостоверение, че Министерство на вътрешните работи се употребява за оказване на въздействие върху изборите в интерес на ръководещите ", пишат от левицата.
Вчера от Българска социалистическа партия оповестихме за сходни дейности и на полицията във Видин, Лом и Враца. " Очакваме и техните оставки ", пишат още от Българска социалистическа партия.
Припомняме, през вчерашния ден Българска социалистическа партия се оплакаха от административен, полицейски и стопански напън през последните седмици.
На конференция заместник-председателя на левицата Кирил Добрев съобщи, че във Видин, Враца и Монтана полицейските чиновници били свикани и им било казано, че ще бъдат разформировани в други обитаеми места, в случай че ГЕРБ не завоюват изборите.
Нещо повече - до момента в който се лутали в издирването на килъра от Костенец, служители на реда въпреки всичко съумели да издирят соцръководители и им изготвили предупредителни протоколи за изборите.
Монтирана била камера за видеонаблюдение до клуб на Българска социалистическа партия в Любимец. Служители на Министерство на вътрешните работи плашели хората във Видин, а в Борован пък забранили слагането на шатра с предизборна цел на алените.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР