Шефът на Пирогов проф. Асен Балтов изненада всички ваксинирани с

...
Шефът на Пирогов проф. Асен Балтов изненада всички ваксинирани с
Коментари Харесай

Балтов с изненадваща новина за ваксините

Шефът на „ Пирогов ” проф. Асен Балтов изненада всички имунизирани с вест за инжекциите. Със сигурност ще е нужна и трета доза, безапелационен бе професобът. Никой не трябва да си мисли, че ще мине единствено с 2 дози, съобщи проф. Балтов в предаването „ Неделята на NOVA ”. Той посъветва хората към този момент да избират имунизациите с 2 дози.

„ Ефективността на еднодозовата ваксина е по-ниска в сравнение с РНК имунизациите ”, предизвести проф. Балтов. Той изясни, че преболедувалите е добре да помислят след към 5-6 месеца за имунизиране. А тези, които към този момент са имунизирани с 2 дози, след към 1 година би трябвало да помислят за трета доза.

„ Няма какво да се лъжем, тази пандемия няма да свърши до края на годината. Ще продължи и идната. Няма да е с толкоз жертви, само че сигурно ще продължи ”, съобщи проф. Асен Балтов. 

„ Реално щаб сега няма. Ако някой желае да го има, би трябвало да го заявят. Това е решение на новия Министерски съвет ”, сподели още шефът на „ Пирогов ”. „ Никога не сме споделили, че няма да спомагаме. Но въпреки всичко сме ръководители на лечебни заведения, гледаме си и нашата работа ”, продължи той.

Балтов разкри, че положението на икономиста Владимир Каралев остава обезпокоително. Той е в доста тежко положение, на апаратна вентилация и с заплаха за живота, сподели професорът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР