Шефът на Националната следствена служба Борислав Боби Сарафов призна при

...
Шефът на Националната следствена служба Борислав Боби Сарафов призна при
Коментари Харесай

БОМБА във ВСС! Борислав Боби Сарафов призна: Допуснах израелския експерт до атентата

Шефът на Националната следствена работа Борислав Боби Сарафов призна при разпит пред Висш съдебен съвет, че персонално той е позволил израелския специалист до мястото на атентата против основния прокурор Иван Гешев, съобщи кореспондент на Narod.bg.

„ Допуснах го, не считам, че е неточност. Приех настояването на Иван Гешев израелският специалист да огледа мястото на атентата, тъй като го усетих и като разпореждане от основния прокурор, и като молба от другар.

Реклама

Експертът не е попречил нито на оперативната работа, нито на събирането на доказателства. Не е влизал в периметъра на случая, погледна в профил за към 20 минути и след това си потегли “, изясни случката Сарафов.

Именно наличието на криминалист от Израел е един от мотивите да се удари по Иван Гешев в опита да бъде заменен прибързано, откакто пое кур на война с „ политическия отпадък “.

Сега заелият страната на задкулисието началник на Национална следствена служба и зам. основен прокурор призна, че в този проблем скандал няма, тъй като чужденецът не е повлиял, нито попречил на следствието.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР