Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф се изказа

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф се изказа
Коментари Харесай

Босът на Мерцедес: Нито Ферари, нито Ред Бул ни плашат

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф се изрече единствено със суперлативи за своя отбор и разгласи, че настоящият първенец при конструкторите не се опасява от конкуренцията на Ферари и Ред Бул.

Гран При на Испания донесе изумителната 5-а поредна двойна победа за немския тим, като Люис Хамилтън и Валтери Ботас на процедура бяха неуловими за останалите в Барселона. Според Волф стартът на 2019-а е един от най-силните, които тимът е правил през последните 7 сезона.

„ Няма боязън при нас. И Ферари, и Ред Бул разполагат с точните запаси и имат инструментите, които елементарно биха ги вкарали назад в играта. Видяхме един уикенд в Барселона, който може би е един от най-силните за нас въобще. Нека обаче не избързваме с новините.”

„ Ако забележим мощно показване от Ферари в Монако всички ще пишат и приказват едно и също: „ Край, това стопира Мерцедес, превъзходството им тази година завършва.” Ако си спомняте кой беше отпред по време на зимните проби, в този момент напред е напълно различен тим. Вгледайте се даже в борбите по средата на колоната. Говорим за две разнообразни аеродинамични концепции и може би има известна истина, но във Формула 1 в никакъв случай няма единствено един въпрос и единствено един вероятен отговор”, добави Волф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР