Шефът на Мерцедес Тото Волф периодично споделя с медиите впечатленията

...
Шефът на Мерцедес Тото Волф периодично споделя с медиите впечатленията
Коментари Харесай

Волф: Хамилтън може да кара още няколко години

Шефът на Мерцедес Тото Волф от време на време споделя с медиите усещанията си от миналия сезон във Формула 1, който се оказа най-неуспешния за Сребърните стрели в последните 10 години.

„ Винаги съм се тормозил, че можем да се окажем в средата на колоната или даже по-назад – призна Волф. – През 2022 година се случи тъкмо това, ние допуснахме неточност при основаването на новия ни автомобил и се наложи да се борим в средата на колоната. ”

Волф обаче е по-оптимистично надъхан за идващия сезон във Формула 1, който стартира след по-малко от 100 дни.
 Мерцедес уважи Ники Лауда Мерцедес уважи Ники Лауда
„ За идната година разпоредбите съвсем не се трансформират, ние знаем къде се намираме по отношение на нашите противници, какви неточности сме позволили и какво би трябвало да оправим – добави австриецът. – Надяваме се, че през 2023 ще догоним водачите, само че до момента в който това не се случи ще би трябвало да работим с цялостни сили, с цел да прогресираме. ”
 Шумахер сменя Де Врийс в Мерцедес Шумахер сменя Де Врийс в Мерцедес
Волф нямаше по какъв начин да подмине и тематиката за това какъв брой още ще кара 7-кратният международен първенец Люис Хамилтън.
 Мерцедес ще се бори за купата следващата година Мерцедес ще се бори за купата следващата година
„ Люис е стимулиран и цялостен със сили. През януари той ще навърши 38 години, само че Том Брейди, който е на 45 се показва впечатляващо в американския футбол, същото важи и за 41-годишния Фернандо Алонсо – изясни Волф. – Люис може да кара още няколко години, само че може и да спре, в случай че откри, че представянето му не отговоря на личните му високи стандарти. Както преди време направи Ники Лауда. Що се отнася до Джордж Ръсел, той се оправи чудесно, като се има поради, че негов съотборник е Хамилтън и ние имахме съществени проблеми с колата. Джордж има капацитет да стане международен първенец, само че му би трябвало още малко самообладание. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР