Шефът на Мерцедес Дитер Цече описа себе си и Серджо

...
Шефът на Мерцедес Дитер Цече описа себе си и Серджо
Коментари Харесай

Шефът на Мерцедес: Маркионе е лошото ченге, а аз доброто


Шефът на Мерцедес Дитер Цече разказа себе си и Серджо Маркионе от Ферари, като употребява кино терминология: "Ние сме като положителното и неприятното ченге. На пистата се състезаваме като луди, борим се за всяка стотна от секундата, само че в същото време сме изцяло единомислещи по отношение на визията и стратегическите дейности във Формула 1. Добри другари сме. "

Цече удостовери, че Мерцедес са отдадени на Формула 1, без значение от преобладаващото им състояние в шампионата. Той уточни, че компанията ще остане в спорта, стига несъмнено самата платформа Ф1 да остане смислена и да се развива положително. Превъзходството на тима не е проблем на Мерцедес, а на останалите съперници, означи немецът. "Да бъдеш непрекъснато пръв не ти оказва помощ изключително. Имаме потребност от мощни съперници, с цел да се развиваме всички по-добре. "

Шефът на Мерцедес сподели, че харесва Формула 1, само че има неща, които могат да се подобрят. Той даде за образец цифровата среда, във връзка с която може да има много развиване. Чудесно би било почитателите да бъдат по-дълбоко ангажирани и да вземем за пример да вземат участие във виртуални надпревари както си седят пред екрана у дома. "Това сигурно ще притегли почитатели измежду по-младите. Въпреки това е значимо хората да не престават да участват по трибуните " приключи Цече.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР