Шефът на Института за дясна политика Георги Харизанов разкрива причините

...
Шефът на Института за дясна политика Георги Харизанов разкрива причините
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Георги Харизанов вдига завесата пред общия фронт на Нинова и Петков срещу Радев и скандалите около правителството - гледайте НА ЖИВО

Шефът на Института за дясна политика Георги Харизанов разкрива аргументите за споровете по оста " Румен Радев - Корнелия Нинова - Кирил Петков ". Защо му е на жителя на президентството нов политически план? Докога ще устиска властта Просто Киро и компания? Каква е повода Асен Василев да се изживява като гуру на работодателите? Кой ще повлече крайник за идващ кабинет, в границите на този парламент ли ще бъде формиран или след последващи предварителни избори?

" Промяната " ми се отразява с по-високи разноски, с другари и познати, които не просто се оплакват - главно от цените на всичко, отразява ми се с хората, които вършат бизнес... Според мен това е резултат, който ще се мултиплицира през идващите месеци ", разяснява Харизанов.
свързани новини114047на 12.01.202260203на 29.01.2022
Той означи, че неналичието на решение на тези въпроси от ден на ден и повече ще занимава хората. " Забележете изречение: " Не всеки може да си разреши да му остане отворен бизнесът в този миг ", добави той.

" Не ги мислете от Харвард, те са си добре ", съобщи още Харизанов.

Според него харвардците са спечелили изборите " с положителни рекламни фрази и тъй като са срещу ГЕРБ ". " Хората на два следващи избора гласоподаваха против ГЕРБ. Много от тях не са дали своят вот за Политическа партия, гласоподаваха най-сетне да не ръководи ГЕРБ. " Така ги избраха - търсеха нещо друго, нещо, което не е ГЕРБ ".

Харизанов посочи, че неможенето на ръководещите е демонстрирано всеки ден и даде образец с изказването през вчерашния ден на говорителката на кабинета Лена Бориславова: " Госпожо (или госпожице) Бориславова, нали разбирате, че има един детайл на парадокс, който много постоянно стартира да се минава. Да обвиняваш опозицията за това, че не ти върви ръководството... Извинявам се! Моите почетения, не я познавам ".
свързани новини160849преди 11 часа
Георги Харизанов акцентира, че работа на опозицията е да подлага на критика слабите места, а на ръководството - да си пази слабите места.

Той съобщи, че националните представители се лимитират в " работата си " само с парламентарен надзор. "



Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР