Шефът на генералния спонсор на Левски - Национална лотария -

...
Шефът на генералния спонсор на Левски - Национална лотария -
Коментари Харесай

Шефът на Национална лотария също избягал

Шефът на генералния спонсор на Левски - " Национална лотария " - Димитър Ганев е напуснал лагера на " сините ", съобщи Sportal.bg.

Той се е появил в лагера на отбора в Алания преди няколко дни, с цел да успокои играчите поради събитията към притежателя Васил Божков. Пред българските медии в Турция той съобщи, че ще остане до днешната контрола с Рапид (Виена), след което вероятно ще приказва пред тях. Той изгледа първата контрола на тима против Пюник (3:2) в компанията на спортния шеф Ивайло Петков.

Последните часове обаче Ганев е трансформирал своето мнение, като е напуснал лагера и не участва на контролата с австрийците. Ганев отговаряше последната година за финансовите въпроси при " сините ", като точно той разгласи пред почитателите на Левски, че ръководената от него компания е наляла 19 милиона лв. за 11 месеца.

Екипът на Sportal.bg опитал да се свърже с Ганев, с цел да получи повече информация към бъдещето на Левски, откакто беше оповестено, че Васил Божков е задържан в ОАЕ. Телефонът на предприемача обаче през целия ден бил изключен.

Според Novini.bg братът на Димитър Ганев - Милен през вчерашния ден е бил арестуван. Именно заради това има възможност по-големият от братя Ганеви да е напуснал Турция в незнайна посока и да се укрива, само че това не е доказана информация. Двамата имат над 40% дял от компанията зад " Национална
лотария ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР