Шефът на екипа на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф

...
Шефът на екипа на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф
Коментари Харесай

Тото Волф е набелязал четирима пилоти за мястото на Хамилтън в Мерцедес, Верстапен е сред тях

Шефът на екипа на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф е набелязал четирима водачи за заместници на седемкратния международен първенец Люис Хамилтън, който ще напусне екипа в края на сезона.

Пред изданието " planetf1.com " Волф разкри, че в тази група попада и настоящия отличник на планетата Макс Верстапен, само че беше безапелационен, че дефинитивно решение няма да бъде взето в " през идващите седмици или месеци ".

" Това решение няма да бъде взето през идващите седмици или месеци. Искам да проследявам обстановката на пилотния пазар. Верстапен? Да, мисля и за него, вижда се от равнището на изявите му. Но не бих желал да подценявам възможностите на другите ", разяснява австрийският началник на екипа на Мерцедес.

Според разнообразни информации измежду главните претенденти за второто пилотско място в Мерцедес с изключение на Макс Верстапен са двукратният международен първенец Фернандо Алонсо и испанецът Карлос Сайнц, на чието място във Ферари ще седне Люис Хамилтън през 2025 година.

В пространството витае и името на 18-годишния италианец Андреа Кими Антонели, който през този сезон кара във Формула 2, където след първите три кръга заема 9-о място в подреждането с 24 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР