Шефът на ДСБ в оставка Атанас Атанасов прави отчаяни ходове

...
Шефът на ДСБ в оставка Атанас Атанасов прави отчаяни ходове
Коментари Харесай

Радев готви десен проект начело с Димо Гяуров - нулира Христо Иванов и Атанас Атанасов

Шефът на ДСБ в оставка Атанас Атанасов прави обезверени ходове да избави началническия си пост в партията, оповестява Breaking. Bg.

Бившият началник на НСС по времето на Костов подаде оставка през зъби и с триста зора след пагубния резултат на „ Демократична България “ на изборите през ноември. Още по време на акцията тя му бе поискана от локални организации на ДСБ в 24-и изборен регион в София, поради отстраняването на зам.-председателя на партията Цецка Бачкова като лидер на листата.

След изборите Атанасов бе подложен на унищожителна рецензия от структурите на партията. Постът му в този момент виси на косъм, тъй като апетити имат Бачкова, евродепутата и някогашен водач на ДСБ Радан Кънев и ръководителят на структурата в столичния регион „ Лозенец “ Елена Спасова. Затова водачът на ДСБ в оставка прави незабавни совалки измежду структурите пред конгреса на 12 февруари, с цел да бъде избран отново като Христо Иванов.
свързани новини346741на 13.10.202139352на 17.09.2021
Атанасов е привиквал шефовете на структурите в страната на секрети срещи, с цел да си подсигурява поддръжка против обещания за назначения във властта, настояват осведомени.

Преизбирането на Атанас Атанасов ще форсира разпада на ДСБ, предвиждат анализатори.

Според тях Румен към този момент е в публична война с държавното управление по тази причина се готви незабавно нов ляв план, отпред с военния министър Стефан Янев, Мая Манолова, Атанас Пеканов, Кирил Добрев и изхвърлени от Корнелия Нинова някогашни социалистически фрагменти.

В същото време „ Дондуков “ №2 готвят и нов…. “десен план “, който да нулира Христо Иванов и Атанас Атанасов. Информирани източници настояват, че отпред на този „ десен “ план ще застане някогашният шеф на Националната разследваща служба-НРС по времето на Костов - Димо Гяуров. Към „ десния план “ ще се опита да прилъже гласоподавателите на ДСБ, „ Да, България “ и сие.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР