Шефът на Демократична България Христо Иванов стовари вината за провалените

...
Шефът на Демократична България Христо Иванов стовари вината за провалените
Коментари Харесай

Христо Иванов в атака. Стовари вината върху Слави

Шефът на Демократична България Христо Иванов стовари виновността за провалените договаряния за държавно управление върху Слави Трифонов. Лидерът на Има Такъв Народ разгласи през вчерашния ден след приключването на скандалния запис от сбирката на Демократична България, че повече няма да беседва за кабинет и отиваме на избори. Във видеото Христо Иванов разкрива, че Политическа партия назовават Има Такъв Народ мафия.

„ Очевидно сме в обстановка, в която Слави Трифонов си мисли, че могат да употребяват този запис, с цел да избягат от отговорност от договарянията за сформиране на държавно управление. Ще бъде неверна преценка, в случай че заложи на това “, сподели Христо Иванов пред бТВ.

Отношенията сред Политическа партия и Има Такъв Народ са извънредно комплицирани. Самите Политическа партия поставяха въпроса дали въобще може да се беседва с Има Такъв Народ като партия или единствено с обособените им депутати, влезе в непознатите междупартийни връзки водачът на Демократична България.

Ако с този запис завърши всичко, пред лицето на страната, ние заявяваме, че сме безусловно несъстоятелни като политици. Става дума за една банална среща, каквито ние вършим по три пъти на седмица. Приемам като случайност, че администрацията е не запомнила да изключи камерите, продължи Иванов в още едно тв изявление тази заран – за Българска национална телевизия..

Факт е, че ГЕРБ експлоатират това. Ние публикувахме целия запис с видеото, тъй като желаеме всеки, който се интересува от тази тематика да го изгледа и да види, че става дума за това, че аз рапортувам на моята политическа група и диря тяхното мнение, сподели още Иванов.

ГЕРБ и Движение за права и свободи се мятат, вършат панаири. Искат избори, тъй като считат, че колкото е по-зле, толкоз по-добре за тях. Че дестабилизацията в страната в последна сметка ще ги изпере, разгласи Иванов.

По думите му договарянията са извънредно комплицирани, тъй като са сред пет субекта. Ако не ни чакаше енергийна и икономическа рецесия, война, щяхме да кажем " в тази обстановка е невероятно, хайде да вървим на избори ”, разяснява още Иванов.

" Но когато човек огледа оттатък личния си нос, вижда, ме ни следва една от най-трудните зими. Затова нашата позиция беше да мъчно е, само че сме длъжни да опитаме ", съобщи депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР