Шефът на бандата, признат за виновен в убийството на PC

...
Шефът на бандата, признат за виновен в убийството на PC
Коментари Харесай

Шефът на бандата фалшифицира собствената си смърт след PC Sharon Beshenivsk, докато живее живота на милионер

Шефът на бандата, приет за отговорен в убийството на PC Sharon Beshenivsky, се опита да „ излъже “ полицията, като неведнъж симулира личната си гибел, разкрива The Mirror.

Поне в два случая английската полиция е получила „ разследваща информация “, в която се твърди, че Пиран Дита Хан, в този момент на 75 години, е умрял в Пакистан. Но в действителност той водеше метод на живот на милионер, откакто стартира да работи като строителен бизнесмен.

Бившият шеф на детектив Анди Бренан, който управлява издирването на нейните убийци, в това число „ уредника “ на грабежи Хан, описа по какъв начин при първия случай им е казано, че той е „ починал при пътен случай “. След това бяха осведомени, че женената собственичка на заведението за у дома е умряла от „ естествена гибел “, сподели той.

През 2020 година Mirror пътува до Пакистан, с цел да открие, че Хан също е употребявал няколко псевдонима, с цел да избегне залавянето, а също по този начин е „ фалшифицирал “ гибелта си, като е записал онлайн гроб в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР