Шеф Виктор Ангелов търси нови претенденти за Hell’s Kitchen. От

...
Шеф Виктор Ангелов търси нови претенденти за Hell’s Kitchen. От
Коментари Харесай

Hells Kitchen се завръща

Шеф Виктор Ангелов търси нови кандидати за " Hell’s Kitchen ". От Нова телевизия не прецизират по кое време тъкмо ще стартира да се излъчва предаването, само че по всяка възможност това ще стане от края на февруари следващата година.

Телевизията прави остроумен ход с връщането на кулинарното предаване, откакто конкурентното " Мастършеф " спря. То няма и късмет да тръгне още веднъж, най-малко в близко бъдеще, тъй като Силвена Роу договаря за лично предаване, а началник Андре Токев е в недружелюбност пред рекламодатели поради шофирането пийнал.

Кастингът на кухнята на пъкъла стартира и е отворен за всички, които се занимават с готвене, с кулинарно изкуство и желаят да се допрян до менторството и до дългогодишния опит на началник Ангелов, който пък в новия сезон сменя имиджа и ще бъде добър, написа Hotnews.bg.

" Блогър, влогър, злобар, фен, веган, хищник… все ми е едно какъв си. Ако имаш пристрастеност и сърце, и искаш да покажеш какво можеш, искаш да вземеш всичко, което аз мога да ти дам, запиши се на кастинг за " Hell’s Kitchen " Сезон 4 “, по този начин началник Виктор Ангелов прикани искащите да се запишат за кастинг за новия, друг и още по-интересен сезон на най-гледаното кулинарно предаване.

" Участниците в предаването са разнородни типажи, от по-лениви към извънредно динамични и по тази причина е забавен формата. Няма шаблон, в който би трябвало да паснат всички. Това е нещо, което предизвиквам по време на кастингите, защото желая да има разнообразни типажи. Искам да участват хора, които обичат да подготвят по-фини и изтънчени ястия, само че желая да има и такива, които могат да създадат събитие и да подготвят храна за хиляда души с двете си ръце. За мен колоритността е занимателна.

Това не е просто предаване, а метод да предам опита си на хора, които имат предпочитание да се допрян до професионалната кухня, също по този начин на фенове и на такива хвалени в от мама, баща и другари, на такива, които на драго сърце канят посетители и показват уменията си. Дали ще са блогъри, влогъри или занимание готвачи или буйни експерти, това няма значение. Важното е да имаш отношение към продукта или суровината, към това да посрещнеш хората и да ги направиш щастливи с готвене. Радвам се когато мога да участвам и да допринеса това нещо да се трансформира в повсеместен артикул и ще е в случай че успеем да забавляваме и феновете “, добавя началник Ангелов. Досега сме привикнали да виждаме началник Ангелов непоколебим и свръхвзискателен, само че в този сезон той е приготвил изненади.

" В сезон 4 на " Hell’s Kitchen " съм взел съществено решение за поврат. Искам участниците да предизвикат положителната страна в мен. Омръзна ми да викам, крещя, мятам чинии, да троша студиото. Това повече няма да се случва. Ще видите един добродушен и добър началник Виктор Ангелов “, с това предизвикателство началник готвачът дава обещание да потърси най-хубавото в себе си и в участниците във формата.

" Качествата, които всеки един от вас би трябвало да има са пристрастеност, обич към готвенето, умения несъмнено и дисциплинираност. Тази година желая да дойдат всички, които се усещат кулинари, които живеят с концепцията за готвене, имат пристрастеността да се учат и демонстрират, да напредват в кулинарията. Ще го създадем дружно, “ дава обещание Виктор в апела си към бъдещите участници в предаването. " Който желае може да покаже уменията си, без значение дали си изкарва парите с пласиране на храна или готви за другари в къщи. Искам сърцати хора, които да застанат един до друг с мен и да очароваме всички фенове. Да покажем, че в кулинарията има романтика, има пристрастеност и бъдеще! “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР