Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата кулинарка Никол.

...
Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата кулинарка Никол.
Коментари Харесай

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Шеф Виктор Ангелов даде втори късмет на надарената кулинарка Никол. Решението му тя да бъде участникът, който има късмет да си тръгне от Кухнята на Ада, шокира всички готвачи. Шеф Ангелов обаче не беше подготвен да се раздели с нея и поздрави двата тима за първата сполучливо приключена вечерна резервация.

Въпреки триумфа на Червените и Сините, напълно мъжкият тим съумя по-бързо да издаде поръчките си под водачеството на някогашния футболист Славейко. Никол беше водач на алената кухня и след неуспеха против Сините, тя трябваше да уточни още двама от съотборниците си, които да бъдат номинирани за изпъждане. Тя избра новобранката в кухнята - брокерката Симона и опитната кулинарка Михаела.

Следващата седмица в Кухнята на Ада ще има изключителна обстановка. В центъра на всичко ще се окажат футболният ентусиаст Нинов и обичаният на Симона - Димитър.  Звездите пък ще се впуснат в занимателна игра, в която на сляпо ще би трябвало да познават какво има в кутии, цялостни с изненади. Страхът от незнайно ще изправи час то тях на нокти и ще докара до доста занимателни моменти с Изи,, Бони и останалите звезди.

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 единствено по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР