Шеф на ловна дружина застреля съседа си заради забележка за

...
Шеф на ловна дружина застреля съседа си заради забележка за
Коментари Харесай

Съседски спор за силна музика завърши с убийство


Шеф на ловна тайфа простреля съседа си поради забележка за мощна музика. Инцидентът е от петъчната вечер и се е разиграл в село Лисец, област Ловеч. 59-годишният ловджия Валентин Василев направил забележка на празнуваща фамилия поради мощна музика. Посреща го мъж с нож, при което ловецът извадил револвер и прострелял смъртоносно съседа си.

„ Доколкото разбрах Валентин е отишъл да им прави забележка. Убитият Георги е тръгнал с нож против него да го коли. Валентин е избягал. Взел револвер, изстрелял сигнален изстрел, само че нападателят не се спрял и тогава го е прострелял”, разяснява пред NOVA кметът на село Лисец Пламен Върбановски.

Той добави, че револверът, с който е осъществено убийството, е законно притежаван.

В селото към този момент е тръгнала подписка в отбрана на индивида, прострелял мъжа. Вече са се подписали към 300 души. Те желаят да изселят ромската фамилия, членове на която са пуснали мощната музика. Те са били от прилежащото село.

Кметът съобщи, че убитият е лежал няколко пъти в пандиза, а фамилията му няма регистрация в селото. „ Полицията ги прати да им създадем адресна регистрация, само че те нямат жилище. Предишната собственичка ги пуснала в къщата за да й платят”, сподели още Пламен Върбановски.

По думите му 59-годишният Валентин Василев се употребява с високо доверие от локалните хора. Той е с висше обучение и е доста образован, сподели още кметът на Лисец.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР