Шеф на група за разпространение на кокаин в Южна България

...
Шеф на група за разпространение на кокаин в Южна България
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Ето кой е бандитът, тръшнат вчера от спецполицаи в столичния квартал "Драгалевци"

Шеф на група за разпространяване на кокаин в Южна България - като подобен е прочут Атанас Георгиев Мечев с прякор Гаргата, който бе задържан нощес при акция на Столична дирекция на вътрешните работи и спецполицаи от отряд " Кобра ".

Както БЛИЦ първи писа, Гаргата бе арестуван пред заведението " Воеводска среща ". Именно там бандитът провеждал срещите си с хора от групата за разпространяване на опиати, разкриват източници на БЛИЦ.

Антон Георгиев Мечев - Гаргата е известно име в крими средите. Освен с разпространяване на опиати, той държи и проститутки на територията на Банско.

През 2016-та година той бе арестуван пред същото заведение по време на акция на ГДБОП.
За Наско Гаргата се знае още, че е измежду враговете на несебърския наркобос Митьо Очите, в предишното гравитира към СИК.

През 2012 година Гаргата влезе в " Пирогов " след героичен конфликт в столичното заведение " Домби " с различен кокаинов състезател - Кирчо Руския, който сега излежава присъда за източване на банкови карти в Индонезия. Тогава Атанас Мечев влезе даже в " Пирогов ", откакто бе пребит от шестима биячи на Руския в тоалетна на заведението.

В предишното Гаргата гравитира къв различен прочут наркобос - Радослав Георгиев - Темерута. Източници на БЛИЦ разкриват, че Атанас Мечев се слави с жестоките си способи на разпра с повинили се наркодилъри. Групата му наброява 20 души, които пласират опиати в Банско и Разлог, само че през последните месеци са се опитвали да завземат територии и в столицата.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР