Шеф на Демократична България каза дали ще бъде съставено правителство.Смятам,

...
Шеф на Демократична България каза дали ще бъде съставено правителство.Смятам,
Коментари Харесай

Революция! Ас на ДСБ каза кога идва кабинета

Шеф на " Демократична България " сподели дали ще бъде формирано държавно управление.

Смятам, че има огромен късмет да се сформира държавно управление с втория мандат. Видяхме какъв беше метода с първия мандат - проформа. Тепърва стартират диалозите за втория мандат. Ние сме оповестили, че ще подкрепим кабинет на Политическа партия, само че отговорността е тяхна. 
-->
Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS зам.-председателят на ДСБ Кристина Петкова във връзка почналите през днешния ден договаряния за втория мандат.  

" Един кабинет, формиран напълно от специалисти, носи опасности. Кой ще носи политическата отговорност? Рискове носи и кабинет, формиран единствено от политически фигури.

Трябва да се търси баланс. Най-важното е да има ясно написани ограничения. Самите хора не схващат какво значи ПВУ (план за възобновяване и резистентност - бел.ред.). Те не схващат и какъв пакет от закони би трябвало да бъде признат, с цел да се усвоят парите по ПВУ. За това е значимо един предстоящ кабинет с втория мандат да има ясна цел, визия, ограничения, които да бъдат обяснени на хората ", добави тя, написа novini.bg.  

" Ветото на президента върху измененията в Изборния кодекс няма да попречи за съставянето на кабинет. Най-големият проблем е, че има огромно съмнение в самия избирателен развой. Аз съм за машинно гласоподаване. Била съм член на СИК и знам какъв брой по-лесно, по-бързо и почтено се случват нещата при машинното гласоподаване, в сравнение с с хартиена бюлетина ", безапелационна бе тя. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР