Шеф Иван Манчев проговори за развода си със съпругата и

...
Шеф Иван Манчев проговори за развода си със съпругата и
Коментари Харесай

Шеф Манчев:Щастлив съм с новата жена

Шеф Иван Манчев проговори за развода си със брачната половинка и раздялата с дамата, от която има наследник . Днес обаче той е още веднъж благополучен с, описа кулинарят в изявление за предаването„ Неделята на Нова”. „ Преди 3 години се разделих със брачната половинка ми след 18-годишен брак. Имахме страхотни моменти, само че стана по този начин, че имах доста задължения, станах известен, пристигна и ревнивост. Може би загубата на доверие провали брака ни. В момента имаме страхотни връзки с Марина”, описа Иван Манчев.

Призна, че и общите им деца-момче и момиче към този момент пораснали и това спомогнало да вземе тежкото решение за развода. Въпреки това му било доста мъчно да се реши на тази стъпка, тъй като двамата с Марина били посочени за съвършена двойка. След това се появява Цветомила – дамата, от която има дребен наследник.

„ Двамата сме разнообразни хора – аз съм екстроверт, тя е по-затворен човек, който обича да си е у дома. Аз пътувам доста. Не постоянно се получаваше. Разбрахме, че не сме един за друг”, изясни Иван Манчев. Настоящата жена до него среща около сина си. Тя е майка на гаджето на най-големия му правоприемник Христо. „ Много я харесах, само че не беше обич от пръв взор, трябваха ми 4 месеца”, показа Манчев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР