Шайло Джоли-Пит започна усилено своята трансформация към Джон Джоли-Пит. Най-голямото

...
Шайло Джоли-Пит започна усилено своята трансформация към Джон Джоли-Пит. Най-голямото
Коментари Харесай

Трансформация с мъжки хормони за дъщерята на Джоли и Пит - slava.bg

Шайло Джоли-Пит стартира интензивно своята промяна към Джон Джоли-Пит. Най-голямото от трите биологични деца на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит към този момент приема мъжки хормони, с които да се приготви за промяна на пола, когато е на подобаващата възраст. В момента Шайло е на 13 години, а здравната интервенция е разрешена върху хора, навършили 18.

Първата стъпка към трансформацията към този момент е направена и името Шайло към този момент е в историята, а на негово място се настани Джон. Това призна самият Брад Пит пред Опра Уинфри. „ Той желае да бъде именуван Джон или Питър като Питър Пан “. През 2006 година Брад и Анджелина посрещат Шайло, само че последователно детето избира да не бъде момиче, а момче. Самата Джоли към този момент се обръща към него с „ той “ и не се срами от това.

„ Той се облича като момче. Той желае да бъде момче. Трябваше да му отрежем косата “, споделя тя в изявление. В момента Джон приема мъжки хормони, с цел да бъде стартирана трансформацията. Според източници, този интервал е почнал още до момента в който детето е било на 3 и е признало пред родителите си, че не се усеща добре в своето тяло.

И до момента в който Анджелина поддържа с лекост всяко решение на Джон, то някогашният ѝ брачен партньор Брад Пит не е толкоз сигурен. Той добави пред Опра, че не утвърждава 13-годишното му дете да пие хормони, само че въпреки всичко застава зад него.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР