Шарлатани ровят в кофите и събират стари билетчета, а след

...
Шарлатани ровят в кофите и събират стари билетчета, а след
Коментари Харесай

Шарлатани въртят сделки с кондуктори и шофьори в Пловдив – продават им билети, събрани от кошовете

Шарлатани ровят в кофите и събират остарели билетчета, а по-късно ги продават на кондуктори и водачи от градския превоз, научи TrafficNews . Случаят алармира четец на медията ни, който от известно време следи двамата мъже от ромски генезис да въртят покупко-продажби към Централна гара в Пловдив.
Прочетете още
По думите му те кръжат постоянно към спирките в периметъра и преравят кофите за отпадък. Вадят оттова билетчетата - поизтупват, поизглаждат ги и по-късно ги продават на чиновници, които работят в градския транспорт на Пловдив. Те, от своя страна, ги препродават на пасажери, а облагата прибират за себе си.

Медията ни се обърна към общинско дружество „ Организация и надзор на превоза “. Уведомени за протичащото се те са обърнали внимание на компаниите превозвачи да наблюдават изкъсо кои чиновници вземат участие в скандалната скица.

Случаят е бил трансфериран и към Общинска полиция, които са наблюдавали и спипали единия от шарлатаните по време на " договорка ". На него е било отправено предизвестие и са му конфискувани събраните билетчета. 



Припомняме, че в последните месеци сигналите за измами, осъществявани от чиновници на градския превоз, са скочили фрапантно, а чиновниците стават все по-изобретателни в методите си. Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща .
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР