Шарл Льоклер заяви, че нищо не се е променило относно

...
Шарл Льоклер заяви, че нищо не се е променило относно
Коментари Харесай

Льоклер: Не съм пилот №1 на Ферари

Шарл Льоклер съобщи, че нищо не се е трансформирало по отношение на вътрешния му статут като водач на Ферари. Победителят от последните 2 старта във Формула 1 съобщи, че няма нищо правилно в слуховете, че е станал водач №1 за тима.

В последните стартове Льоклер съумява тотално да засенчи своя надалеч по-опитен съотборник Себастиан Фетел. Германецът не е успявал да надвие съотборника си от Канада насам, когато взе първия си и към този миг единствен полпозишън през 2019 година.

„ Никога не съм се чувствал по този метод (като водач №1 на тима – б.р.)”, сподели Льоклер. „ Отвън нямам визия дали наподобява друго, само че когато си вътре в тима, всичко е доста уравновесено.”

„ Имаше обстановки в предишното, когато помагах на Себастиан, в други той помагаше на мен. Това е пътят напред за тима. Ферари прави всичко в името на личното си благоденствие и това е най-важното.”

„ Тук сме, с цел да се представяме по най-хубавия метод. Това е нашата цел. Аз съм доста благополучен от ситуацията на отбора сега. Да бъдеш екипен състезател постоянно ти носи компенсация рано или късно. Отборът прави всичко за нас. Ако разполагаш с един водач, който лакомец и се интересува единствено от себе си, това не е добре. Има обстановки, в които би трябвало да мислиш малко повече за себе си, само че е нужно да намираш точния баланс”, добави Льоклер преди Гран При на Сингапур.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР