Шарън Стоун е от звездите, които имат зад гърба си

...
Шарън Стоун е от звездите, които имат зад гърба си
Коментари Харесай

Тя се отдаде на една от най-големите си страсти

Шарън Стоун е от звездите, които имат зад тила си десетилетия сполучлива кариера. И за това време е съумяла да натрупа освен много фенове, само че и солидно благосъстояние. Въпреки че животът в светлините на прожекторите за нея не е от през вчерашния ден и през днешния ден, тя очевидно към момента не е привикнала с него и си желае по-обикновеното всекидневие.

В последното си изявление за InStyle актрисата визира тематиката за цената на славата - и в преносния, и в дословния смисъл. Нейното положение се оценява на към 40 милиона $, само че тя продължава да упорства, че е " доста скъпо да си прочут ". И има своите безапелационни доводи за това изказване.

Например постоянно, когато излезе с няколко на вечеря, точно тя заплаща сметката. Дори да става дума за компания от 15 души. Така може да си тръгне и с 3000 $ по-бедна от ресторанта, само че просто това чакат всички от нея.

Шарън Стоун не пропуща и всички наложителни за една звезда разноски, които май също не са много по усета й - защита, гримьори, фризьори, стилисти. Тя признава и че би качила на елементарен пътнически полет, само че знае, че това няма да свърши добре, тъй като всеки ще търси нейното внимание й непосредственост.

А напоследък актрисата се е отдала най-вече на една друга своя огромна пристрастеност - рисуването. И е пределно наясно, че не би могла да се изхранва с него и да поддържа първокласен метод на живот. Но това не я тормози, тъй като възнамерява когато децата се изнесат от огромната им къща, да я продаде, да си купи по-малка и да заживее " като естествен човек ".

Шарън Стоун може да не си пада по разточителството, само че пък постоянно е подготвена да даде пари, даже доста пари, когато знае, че наистина си заслужава. Така да вземем за пример тя подава ръка на Леонардо ди Каприо при започване на кариерата му и му заплаща 1/3 от своя хонорар в размер на милион $, с цел да играе неин наследник във кино лентата " Бърз или мъртъв ". И постоянно е знаела, че това са едни от най-добре изхарчените й пари, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР