Шансовете за позитивен завършек на третия мандат са много ниски“.

...
Шансовете за позитивен завършек на третия мандат са много ниски“.
Коментари Харесай

Кога ще имаме стабилно управление? Мрачни думи на социолог

„ Шансовете за положителен свършек на третия мандат са доста ниски “. Това съобщи в студиото на bTV Новините Добромир Живков от социологическата организация „ Маркет Линкс “.

„ Нов състезател на политическата сцена към този момент се появи, въпреки и единствено районно позициониран, само че с капацитет в бъдеще. Движи се процесът при „ Спаси София “, уточни той.
-->
Според него няма да има „ експлоадиране “ в поддръжката към нови субекти, сходно на през 2021 година за „ ИТН “ и „ Продължаваме промяната “.

„ Преформатирането занапред следва. Политическото статукво до локалните избори ще се резервира. По-сериозно може да се чака след локалните избори. Не виждам небосвод даже и през 2024 година да имаме устойчиво ръководство “, безапелационен е Добромир Живков.

Социологът предвижда, че нови предварителни избори ще произведат сходна картина при по-ниска изборна интензивност.

„ Връщането на хартиената бюлетина и недобрите практики ще повлия отрицателно на дребните политически сили, както и на тези, които нямат твърдо ядро от гласоподаватели. Има политически сили, отговарящи на подобен профил, като за тях има риск от по-ниски резултати “, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР