Шансовете на ЦСКА (Москва) да се класира за Шампионската лига

...
Шансовете на ЦСКА (Москва) да се класира за Шампионската лига
Коментари Харесай

Японец спаси ЦСКА в дербито с Динамо

Шансовете на ЦСКА (Москва) да се класира за Шампионската лига през идващия сезон понижиха доста след тъждество в дербито с Динамо (Москва) - 2:2. Отборът на Виктор Гончаренко има единствено една победа в последните си 5 мача и изостава с 2 точки от третия Краснодар, който приключи 1:1 с Ростов.

Равенството бе добре пристигнало за Динамо в битката на отбора да се избави от изпадане. " Бяло-сините " са на 12-а позиция, само че още не е отпаднала заплахата да играят баражи за оцеляване.

Срещата на " ВЕБ Арена " се трансформира в същинско представление. " Армейците " не съумяха да победят динамовци през есента, когато дербито приключи 0:0. Днес обаче феновете видяха доста по-интересен конфликт.

ЦСКА поведе в 28-ата минута с гол на словенеца Яка Бийол след центриране от корнер на Иван Обляков. Не след дълго обаче Мигел Кардосо възвърне равенството. Португалецът беше прецизен след хубава композиция с Алексей Козлов. В самия завършек на полувремето Кирил Панченко наказа с глава някогашния си тим и Динамо излезе напред. Асистенцията беше дело на някогашния халф на Левски Жоазиньо.

Финальный свисток. Ушли от провали, само че забить третий не смогли. 2:2. #ЦСКАдинамо pic.twitter.com/GoKqAl6mxI
— ПФК ЦСКА Москва (@pfc_cska) 5 май 2019 година ЦСКА имаше повече положения през второто полувреме и стигна до изравнително попададение. Това се случи в 85-ата минута, когато Обляков центрира от фаул, а появилият се малко по-рано на терена Такума Нишимура отклони топката с глава и направи беззащитен Антон Шунин.

В идващия кръг ЦССКА ще гостува на шампина Зенит, а Динамо ще се изправи против Ростов на Ивелин Попов.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 27 кръг, неделя 5 май  ЦСКА Москва 2:2краен резулат  Динамо Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР