Шансовете на гурбетчия да свали германка са почти нулеви. След

...
Шансовете на гурбетчия да свали германка са почти нулеви. След
Коментари Харесай

Родопчанин, отишъл на гурбет, сподели как се свалят правилно германки

Шансовете на гурбетчия да смъкна германка са съвсем нулеви. След една изпита бира от нея обаче те стават 10 %, а след второто питие нещата към този момент са по-обнадеждаващи.

Това споделя пред 24rodopi.com наш гурбетчия, който от близо 10 години живее и работи в Германия.

" Свалки в Германия - това е сложна работа.

Затова гурбетчиите не излизат от Facebook. Квартира-работа, работа-квартира и добре, че е Фейсбукът, другояче новините ще са доста тревожни “, прибавя още нашенецът, който има задоволително насъбран материал за отношението на германеца към пристигналите от Източна Европа, включително и за секция " дойче свалки “, че може да напише даже справочник.

" Когато приказвам немски изтрезнял, всички схващат, че съм чужденец. А германката несъмнено не харесва гурбетчиите от Източна Европа. Мина много време, до момента в който стигна до извода, че след 4 бири никой не може да разбере и даже не имат вяра, че не съм германец. Тогава нещата се получават “, споделя нашенецът.

И продължава: " Единственият сигурен метод е да напишеш германката. Ако одобри да я почерпиш, несъмнено, тъй като и това е проблем. Много елементарно се напиват и след втората бира/алкохолна напитка към този момент са изгубили безспорен надзор върху държанието си. Тогава всичко е примитивен инстинкт.

Трудното е, че не обичат да контактуват и не одобряват почерпки.

Но това може да стане на 2 места - първото е на дискотека, където те към този момент са решили да се провиснал. Второто е на фирмени празненства. Всяка компания или институция най-малко един път годишно организира такова лятно празненство. И там се случват такива осъществявания и оргии, че на другия ден единственото допустимо държание е всеки да се прави на паднал от небето и че безусловно нищо не помни, няма мемоари от вечерта “.

Има нещо по-лесно за нашенците в Германия – огромният брой украинки и рускини.

" Но тук портфейла ти би трябвало да е пълен, тъй като до момента в който германката се напива на първото или второто пиво, то рускините просто са шампионки по устойчивост. За някои даже литър корав алкохол е нищо. Проблемът с такава рускиня е за теб. Но пък за разлика от германките, са доста добра компания. Весели, приятни, жизнерадостни “, споделя мъжът с опит.

И се гордее с констатацията си, че гурбетчиите от България не се нуждаят от курсове и семинари за намиране на метод към немските дами, каквито се провеждат за пристигналите близо милион мигранти в последните три години, най-много от мюсюлмански страни. Дори психолози, които обичайно са работели с локални " задръстеняци “ и насилници, към този момент работят с афганистанци, пакистанци и т. н.

" Ние сме друга порода мъже.

Но доста от идващите от България се сблъскат с друга действителност, друга от разказите на спасители по морето в комунистическо време за " една обич с германка по време на лятната отмора “. Различни култури сме, ще преглътнеш истината, че си нежелателен и търпеливо ще изчакаш мига си. Търпението дава награди. Но съвсем постоянно е необходим алкохол “, прибавя нашенецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР