Шансовете да играе за срещу са все по-големи. Това стана

...
Шансовете да играе за срещу са все по-големи. Това стана
Коментари Харесай

Шансовете за Рашфорд се увеличават

Шансовете да играе за против са все по-големи. Това стана ясно след днешната конференция на, който разкри, че британският национал, получил контузия в рамото по време на срещата с през седмицата, е упражнявал и по всяка възможност ще бъде част от групата за утрешното посещение в Лондон. Левият бек обаче не е изцяло подготвен и ще пропусне и този дуел.

" Маркъс тренира през днешния ден, само че не на цялостни обороти. Болките в рамото му попречиха да приключи мача с ПСЖ. Той получи нужното лекуване. Надявам се, че ще бъде част от групата за утрешния дуел. Люк Шоу не е подготвен още ", съобщи Солскяер.

Норвежецът разяснява и настоящото положения на младите нови попълнения Факундо Пелистри и Амар Траоре. Уругваецът към този момент тренира с първия тим, а котдовоарецът би трябвало да се причисли към " алените дяволи " през идващия месец, в случай че всичко с неговата работна виза е наред.

Факундо влезе да тренира с първия тим. Справя се добре. Имаме възприятието, че към този момент е време да получи игрово време. Той изигра няколко мача с аварийния тим и последователно се приспособява и привикна.
Амад към този момент изигра няколко мача с. Той е трогателен гений. Надяваме се, че ще получи позволение за работа и ще се причисли към нас през януари ". Премиър лийг 11 кръг, събота 5 декември  Уест Хам 19:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР