Шансът след изборите да няма правителство не е никак малък.

...
Шансът след изборите да няма правителство не е никак малък.
Коментари Харесай

Голям шанс да не се сформира кабинет след изборите, вижда Тома Биков

Шансът след изборите да няма държавно управление не е по никакъв начин дребен. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

По думите му една от опциите да има държавно управление е " Продължаваме промяната " да имат оптимални дребен брой депутати.

Според Биков Политическа партия спъват сформирането на работещо ръководство на страната заради политическа неначетеност и недоумение на функционалността на политиката в публичния живот.

Той сподели още, че България има потребност сега от проевропейско ръководство, което да стартира по-бързо и по-ефективно да взема решение другите рецесии, пред които е изправена страната ни.
 В ГЕРБ откриха, че при горивата механизмът на конкуренция е негоден
В ГЕРБ откриха, че при горивата механизмът на конкуренция е негоден

Предлагат два разновидността, а Борисов поучава за " Газпром "

" Тези, които считат същото, би трябвало да положат старания да преодолеем тази политическа рецесия, в която се намираме сега, тъй като, в случай че не преодолеем политическата рецесия, няма по какъв начин да стартираме да решаваме която и да било друга криза ", уточни Тома Биков.

Той сподели още, че политическата рецесия значи блокаж на институциите.

Биков означи, че има най-различни разновидности за съставяне на кабинет и не трябва да се изключва нито един от тях.
 Асен Василев: Ако сме спрели поръчките към Газпром, значи сме в несъблюдение
Асен Василев: Ако сме спрели поръчките към Газпром, значи сме в несъблюдение

Договорът бил преподписан с нова формула през 2020 година

Във връзка с за привикване на референдум по въпроса дали страната ни да стане президентска република , той съобщи: " Ние сме изрично последовател на парламентарната република и го споделяме доста ясно. За мен, персоналното ми мнение - България не е подходяща за президентска република. Има несъмнено подобен либерален ред, открит в други страни. Ако се вгледате, ще видите, че всички тези страни са огромни страни, част от тях са и федерални страни. Българската традиция постоянно е била парламентарна република, преди този момент и конституционна монархия, и това значително ни е предпазвало от корист с власт. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР