Шампионката по бокс Деси Кирова, по-известна с псевдонима си Дейзи

...
Шампионката по бокс Деси Кирова, по-известна с псевдонима си Дейзи
Коментари Харесай

Краси Радков се срещна със студентската си любов! Боксьорката Дейзи Ланг се подиграла ужасно с актьора

Шампионката по бокс Деси Кирова, по-известна с псевдонима си Дейзи Ланг, гостува във вторник вечерта в „ Шоуто на Слави ”. Атрактивната спортистка, която направи шеметна кариера на боксовия кръг в Щатите, е тайната огромна обич на комика Краси Радков, написа Уикенд.
След предаването, в което дългокраката русокоска описа по какъв начин е завършила със надпреварите и прави кариера в шоубизнеса като актриса, Дейзи и Краси се видели на четири очи. Спомнили си за положителните остарели времена, в които били чудесна двойка.

Двамата запазили другарски връзки макар че на млади години Краси бил изоставен позорно от боксьорката, защото го считала за безпереспективен. Радков продължавал да я обича и да я смята за собствен другар. Те потънали в мемоари за предишното, след което всеки поел в друга посока.

Актьорът и спортистката имали буйна връзка при започване на 90-те. По това време комикът учел актьорско майсторство в НАТФИЗ. Деси пък таман била приключила учебно заведение и изкарвала прехраната си като защита в банка покрай Театралната академия. Първокурсникът Краси бил първата сериозна връзка на боксьорката. Той бил на 20, а тя - на 19. Радков още тогава имал забележителен стандарт на живот с помощта на брат си Емил. Докато останалите витизчии мизерствали, бъдещият комедиант от „ Шоуто на Слави” получавал постоянно доларови преводи от Америка. Баткото на артиста живеел в Съединени американски щати, където имал сполучлива кариера.

Връзката на Краси и Деси траяла към година. Раздялата настъпила по самодейност на боксьорката. Тя напуснала актьора, тъй като си хванала по-заможно гадже – перспективен банкер. Радков много страдал, задето е изоставен. За него Деси била любовта на живота му. Дълго време след разлъката той продължавал да храни вяра, че изгората му ще се върне при него. Уви, възприятията на госпожица Кирова към Краси не възкръснали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР